3
May 2017
By Weiszenburger Dóra -   In Hírek -   bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

  Örömmel tudatjuk, hogy a X. Szakma Sztár Fesztiválon a hátralévő versenyszámokban is lezajlottak a döntők, így minden szakmában kiderült, melyik versenyző képviselheti hazánkat a világversenyen. Összesen 19 szakmában 20 fiatal szakember utazhat Abu Dhabiba, ahol szaktudásukat a világ más tájairól érkező tehetséges versenyzőkkel mérhetik össze. A felkészülések és a tréningek hamarosan kezdődnek, hogy a versenyzők a legjobb formájukban képviselhessék a magyar csapatot.   [table id=25 /] Eredményes felkészülést kívánunk! Hajrá csapat!   kép SHND

26
Apr 2017
By Csiszár Zsófia -   In Hírek -   bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

HB7_6087_00001A IV. SkillsHungary Nemzeti Döntőn több szakma válogatóinak döntőit rendezték meg. A mechatronika, a cukrász, a szakács, a pincér, a szárazépítő, a víz-, gáz és fűtésszerelő, a webfejlesztő és a villanyszerelő szakmákban az Egyesült Arab Emirátusokban, Abu-Dhabiban idén megrendezésre kerülő WorldSkills versenyre, míg az informatikai rendszerüzemeltető és az ápolás szakmában már a 2018-as hazai rendezésű EuroSkills Budapest 2018 versenyre válogattak.  

20
Apr 2017
By Csiszár Zsófia -   In Hírek -   bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

32281899093_744f1dab6b_zIdén tizedik alkalommal rendezik meg a Szakma Sztár Fesztivált, amelynek keretein belül idén a SkillsHungary nemzeti döntőkre is el lehet látogatni. Az előválogatókon 361 versenyző közül kerültek ki azok a szakmájukban kiemelkedő tehetségeknek számító fiatalok, akik a döntőn újra összemérhetik tudásukat a világversenyre való kijutás reményében.


Készítette: Hinora Marketing Group