26
Apr 2016
By Csiszár Zsófia -   In Hírek -   Hozzászólások kikapcsolva

fesztival-latkepA III. SkillsHungary Nemzeti Döntőn 10 szakma válogatóinak döntői, valamint a EuroSkills Göteborg 2016 versenyre már korábban kiválasztott mechatronika versenyszámban versenyszituációnak megfelelő „bemutató” került megrendezésre.

1
Apr 2016
By Csiszár Zsófia -   In Hírek -   Hozzászólások kikapcsolva

A III. SkillsHungary Nemzeti Döntőt a nemzetközi szakmai versenyek – EuroSkills és WorldSkills – hazai válogatóinak döntőjét 2015. április 18-20. között kerül megrendezésre Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont A pavilonjában. A SkillsHungary Nemzeti Döntőre a Szakma Sztár Fesztivál keretein belül, a Szakma Kiváló tanulója és az Országos Szakmai tanulmányi versenyek országos döntőivel egyidőben kerül sor .

21
Oct 2015
By Héger István -   In A SkillsHungary Hírek -   Hozzászólások kikapcsolva

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a versenyszámok szponzoraival együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmunkásoknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak, szakközépiskolásoknak és végzős szakiskolai tanulóknak a jelentkezését, akik szívesen megméretnék tudásukat a EuroSkills, illetve WorldSkills nemzetközi versenyeken, az ifjú szakemberek Európa Bajnokságán, 2016-ban a svédországi Göteborgban, illetve a „szakmák olimpiájának” is nevezett világbajnokságon 2017-ben Abu Dhabiban.


Készítette: Hinora Marketing Group