Hogyan tudok jelentkezni?

A EuroSkills és WorldSkills versenyek válogató versenyeire történő felhívás a jövőben minden év azonos időszakában kerül meghirdetésre. A felhívásban meghatározott időszakban a felhívásban meghatározott honlapon  megjelentetett online felületen lehet.

 

A jelentkezés mente

A honlapon található online jelentkezési lap kitöltésével, valamint a nyilatkozat elfogadásával lehet. Amennyiben a jelentkezési lapon feltüntetett adatok formailag megfelelőek, úgy a versenyszám szponzora annak tartalmi megfelelőségéről, a jelentkezés elfogadásáról az általad megadott e-mail címen értesítést küld a további teendőkről, a válogató versenyekről.

 

Külön értesítés, meghívás

A válogató versenyekre történő jelentkezésről közvetlen értesítést kapnak azok a Szakma Kiváló Tanulója Versenyek és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek győztesei, akik megfelelnek az adott versenyek korhatári feltételeinek.

 

A válogatóversenyek döntőjébe meghívást kapnak azok az eggyel korábbi nemzetközi versenyen indult versenyzők, akik az életkor szerint még versenyezhetnek a következő nemzetközi versenyen.


Készítette: Hinora Marketing Group