Mit vállalok, és mit kapok?

 

Ezt vállalod:

A jelentkezéssel vállalod, hogy felkészülsz a válogató versenyekre, azokon a legjobb tudásod szerint a fair play szabályainak betartásával versenyzel.

 

Amennyiben megnyered a válogatóversenyeket, úgy részt veszel a szakmai szponzor által szervezett szakmai és a kamara által szervezett mentális felkészítéseken. A felkészítési folyamat a válogatóversenyek döntőitől a következő nemzetközi verseny (EuroSkills, WorldSkills) kezdetéig tart.

 

A felkészítési folyamat:

  • intenzív (minimum 5 napos napi 8 órás foglakozások) szakaszokból,
  • egy-két-három napos képzésekből,
  • házi feladat jelleggel otthoni körülmények között megoldandó feladatok végzésből áll.

Folyamatosan képezned kell magadat, hogy megfelelő tudásra, gyakorlatra tegyél szert az eredményes szereplés érdekében. Ez sok lemondással energia befektetéssel járó időszak.

 

Ezt kapod:

A válogató versenyekre történő készüléssel és az azokon való részvétellel a versenytapasztalatokon túl elmélyíted, kibővíted szakmai ismereteidet, olyan szakemberekkel, cégeket ismerhetsz meg, akik jelentősen befolyásolhatják további szakmai tevékenységedet, karrieredet. Amennyiben bekerülsz a „válogatott” keretbe a szakma minden részletére kiterjedő szakmai felkészítésen vehetsz részt, melyhez a szakma, versenyszám szponzora minden feltételt – a legkorszerűbb gépeket, a legjobb szakembereket – biztosít. A szakmai fejlődésen túl sikeres szereplésedért szakmai, erkölcsi és anyagi elismerésben részesülsz.


Készítette: Hinora Marketing Group