Molnár Péter

Molnár Péter
Szakma: Szakács (Cooking)
Iskola / munkahely: Kodolányi János Főiskola, Turizmus és vendéglátás szak
Szakértője: Dr. Sándor Dénes

2004-ben végzett, mint szakács a siófoki Krúdy Gyula Szakközép Iskolában. 3-szor nyerte meg a Krúdy-Napok Gasztronómiai versenyt. Jelenleg is Siófokon tanul a Kodolányi János Főiskolán turizmus és vendéglátás szakon. 2008-ban Kostyál Gábor commis-jaként indult a Bocuse d’Or versenyen, ahol összesített ezüstérmet szereztek. 2008-ban indult az erfurt-i szakácsolimpián a Budapesti Gazdasági Főiskola színeiben, itt diploma helyezést értek el. 2010-ben megnyerték a Kostyál Gábor chef-el a Bocuse d’Or Hungary Selection-t, továbbjutottak Genfbe. Jelenleg a Magyar Nemzeti Szakácsválogatott tagjaként készül a luxemburg-i Világbajnokságra. Igyekszik fejleszteni tudását, itthon és külföldön szeretne majd sokat tanulni. Célja hogy egyszerűen jól főzzön,később szeretne saját éttermet nyitni. Hobbija a szakmája és szeret motorozni és utazni. Ez a verseny kihívás számára, szeretne minél jobb eredményt elérni.

Közösség

Facebook

Flickr