Cikkek

A TOOLTECHNIC SYSTEM KFT., a H-DIDAKT KFT., a BUDAPESTI KOMPLEX SZAKKÉPZÉSI CENTRUM, a MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARÁVAL együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek (szakgimnázium, szakközépiskola), főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat ASZTALOS SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek világbajnokságán, a WorldSkills Shanghai 2021 versenyen.
Legyen szakmai támogatója a jövő világbajnokának, csatlakozzon a WorldSkills Hungary Programhoz! A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nyílt felhívást tesz közzé gazdálkodó szervezetek, szakmai szervezetek, társadalmi szervezetek, oktatási- és képzőintézmények számára a WorldSkills Shanghai 2021 világversenyen ács versenyszámban induló magyar versenyző kiválasztására és szakmai felkészítésére.
A FANUC Hungary Kft. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek (szakgimnázium, szakközépiskola), főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat a „ROBOT SYSTEMS INTEGRATION” SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Graz 2020 versenyen.
Az X-Meditor Kft. a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat AUTÓSZERELŐ SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek világversenyén, a WorldSkills Shanghai 2021 versenyen.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. április 20-22-ére meghirdetett Szakma Sztár Fesztivált, illetve a fesztiválon megrendezésre kerülő VII. SkillsHungary Nemzeti döntőt és szakmai bemutatókat a világszerte fokozódó koronavírus járványra tekintettel lemondjuk.
Légy Te a SkillsHungary program Nagykövete! Szívesen képviselnéd a SkillsHungary programot a nyilvánosság előtt? Jól kommunikálsz és elkötelezett vagy a közös törekvéseink iránt? Akkor Rád van szükségünk.

Kategóriák

Közösség

Facebook

Flickr