Cikkek

Tekintse meg a WorldSkills Hungary Program Pedagógus tájékoztatóját a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében!
2019-ben, pilot jelleggel három WorldSkills Hungary Nagykövet került kiválasztásra, akik vlogvideók formájában kísérték végig a kazani WorldSkills világversenyt. Az idei évben tovább folytatjuk ezt a kiváló kezdeményezést, a Nagykövetek további szerepkörökben népszerűsítik a programot és motiválják a fiatalokat, hogy jelentkezzenek és versenyzőként vegyenek részt a Skills versenyeken.
Vegyen részt a WorldSkills Hungary Program pedagógus tájékoztatóján a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében! A WorldSkills Hungary programban a pedagógusok kulcsfontosságú szerepet töltenek be a fiatalok motiválásában és szakmai felkészítésében, ezért kiemelten fontos, hogy minden érdeklődő megismerkedjen a program nyújtotta lehetőségekkel. Segítségük és szakértelmük így hosszú távon járul hozzá a szakképzés színvonalának emeléséhez.
Ha szeretnél többet megtudni rólunk és a nemzetközi versenyek világáról, olvasd el új kiadványunkat.
A TOOLTECHNIC SYSTEM KFT., a H-DIDAKT KFT., a BUDAPESTI KOMPLEX SZAKKÉPZÉSI CENTRUM, a MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARÁVAL együtt várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakmai középiskolai képzésben résztvevőknek (szakgimnázium, szakközépiskola), főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat ASZTALOS SZAKMÁBAN az ifjú szakemberek világbajnokságán, a WorldSkills Shanghai 2021 versenyen.
Legyen szakmai támogatója a jövő világbajnokának, csatlakozzon a WorldSkills Hungary Programhoz! A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nyílt felhívást tesz közzé gazdálkodó szervezetek, szakmai szervezetek, társadalmi szervezetek, oktatási- és képzőintézmények számára a WorldSkills Shanghai 2021 világversenyen ács versenyszámban induló magyar versenyző kiválasztására és szakmai felkészítésére.

Kategóriák

Közösség

Facebook

Flickr