A WSI és London bemutatja: WorldSkills London 2011

wsc20112011-ben 41. alkalommal Londonban kerül sor a világ legnagyobb szakmai versenyére a WorldSkillsre. A WorldSkills London 2011-re 50 országból vagy régióból a világ minden tájáról érkeznek szakképzett fiatalok, hogy kiderítsék, választott szakmájában ki lesz a legjobbak legjobbja.  A versenyre melyen hazánk 15 szakmában képviselteti magát 2011. október 5-e és 8-a között, több mint 90.000 négyzetméteren a londoni Excel kiállítóközpontban kerül sor.

   

A szervezők előzetes becslése szerint a négy napos izgalmas verseny alatt közel 150.000 látogató fogja látni, hogyan küzd 45 szakmában, körülbelül 1000 versenyző a győzelemért.

 

A látogatók számos szakmában, a villanyszereléstől a vízvezeték szerelésig, divattervezéstől a bútorkészítésig próbára is tehetik magukat a helyszínen.

 

Magyarország harmadszor fog részt venni a több mint 60 éves múltra visszatekintő WorldSkills versenyen. Idén 15 versenyző képviseli hazánkat összesen 14 változatos szakmában, úgymint: mechatronika (2 fős csapat), burkoló, villanyszerelő, kőműves, festő-dekoratőr, bútorasztalos, épületasztalos, ács, virágkötő, fodrász, szépségápoló, cukrász, szakács, IT Network System Administration.

  A csapatról bővebb információt a versenyek menüpont alatt vagy ide kattintva talál.    

Közösség

Facebook

Flickr