Beszámoló a kőműves válogatóversenyről

A kőműves szakmát az idei évben is az ÉVOSZ szponzorálja. A 2011 évi londoni Worldskills versenyen való részvételért folyó válogatóversenyről Dr. Vidovszky István, szakértő beszámolója a továbbra, majd a bejegyzéshez tartozó linkre kattintva olvasható.  

"Az elmúlt néhány évben megrendezett a világversenyen való részvételért folyó küzdelem, a Worldskills illetve Euroskills hazai válogatóversenye szakmai körökben lassan ismertté kezd válni Magyarországon. Az idei 2011-es válogatóverseny az elmúlt évekhez hasonlóan a három építőipari szakmában (ács, burkoló és kőműves) a Construma szakmai kiállításon, egy helyen, egyszerre zajlott. A kőműves szakmában 7 versenyző indult, név szerint Dezső Ferenc, Laklia Zoltán, Molnár Dániel, Nagy László, Szűcs János, Tóth Ferenc és Vladár Viktor. A kőműves szakmai zsűri tagjai Barkács Gyula, Pém Attila és Vidovszky István voltak."

    A bejegyzéshez tartozó linkre kattintva letölthető a teljes beszámoló.   Letölthetők: 2011-04-15 A k-m-ves szakma beszámolója 2011 évi londoni Worldkills versenyen való részvételért folyó válogatóversenyr-l

Közösség

Facebook

Flickr