FESTO

Szponzorált versenyszám: mechatronika


A Festo a WorldSkills International globális partnere. A 2013-as lipcsei versenyen 32 ország 96 résztvevője a rendezvény egyik legnagyobb szakmájává tette a Mechatronikát. A kezdetek óta folyamatosan növekvő érdeklődés nem csupán mennyiségi: a pontokban mért világátlag évről évre növekszik, azaz a kihívás is egyre nagyobb a csapatok számára – teljesítve ezzel a WorldSkills program fontos stratégiai célját.   A Festo Kft. a SkillsHungary program támogatója annak megalakulásától fogva. Szponzori és felkészítő tevékenységünkkel minden évben biztosítjuk fiatal szakemberek, versenyzők kijutását az eddigi összes magyar érdekeltségű nemzetközi Skills versenyre: Shizuokába, Rotterdamba, Calgaryba, Lisszabonba, Londonba, Spa-Francorchamps-ba és Lipcsébe. A Festo Didactic németországi központja révén 22 éve a nemzetközi Skills mozgalom globális támogatói is vagyunk egyben. Hazai erőfeszítéseinket fémjelzi a rotterdami 4. hely és Best of Nation díj, a lisszaboni 3. helyezés. A 2012-es EuroSkills versenyen a magyar Mechatronika csapat 1. helyezést érte el, valamint a 2013-as WorldSkills-en Kiválósági Éremmel térhettek haza versenyzőink.   festo_tartalom_kep
Felkészítési program
  A felkészítési programok szakmai vezetői a már „régebbi” versenyzőkből áll, miközben a felkészítés koordinációját a szponzor cég munkatársa látja el a szakértővel együttműködve.   A felkészítés évről-évre tudatosabb, szélesebb körű, és mind korszerűbb eszközökkel folyik, több komplett verseny szimulációt és házi versenyt szervezünk.   A Festo az automatizálási piacon kivívott vezető pozíciója a folyamatos fejlesztések és a high-tech vezérléstechnikai eszközök választékának bővítése révén egyre erősödik.  
A WorldSkills / EuroSkills Mechatronics versenyzőink részére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk a versenyre való felkészítés során:
    festo_tartalom_kep2   www.festo.hu   festo    

Közösség

Facebook

Flickr