Fodrász

szakmak-fodraszFODRÁSZ

Hairdresser


 

A szakma, versenyszám rövid leírása

A versenyre olyan fodrászok jelentkezését várjuk, akik mind a női, mind a férfifodrászatban kellő jártassággal rendelkeznek. Tudjanak munka tervet készíteni a fodrász szakma különböző feladataihoz. A fodrászat összetettsége miatt legyenek ismeretei a következő munkafázisokhoz:    

Követelmények, elvárások

A versenyre jelentkező rendelkezzen a megfelelő szakmai alázattal és legyen kellően szorgalmas, hiszen a válogató versenyek győztese Magyarországot fogja képviselni a fiatal szakemberek nemzetközi versenyén.   A jelentkezők előválogató versenyen fognak részt venni, melyen szakmai zsűri értékelése alapján a legjobbnak ítélt négy versenyző közül a válogató versenyek döntőjén kerül kiválasztásra az országunkat képviselő versenyző.   A felkészülés az országos válogató versenyt követően kezdődik és a verseny kezdetéig tart (6-7 hónap) minimum heti egy alkalom.

További információ

További információ elérhető a www.skillshungary.hu és a www.hajas.hu honlapokon, valamint
Hajas László
szakértőnél E-mail: hajas02 @ t-online.hu   Jelentkezni a versenyre a www.skillshungary.hu címen található elektronikus jelentkezési lap kitöltésével lehet.   A jelentkezések elbírálását követően minden jelentkezőt e-mailban értesítünk a válogató versenyek helyéről, idejéről. hajas_logo

Közösség

Facebook

Flickr