Trilak Kft.

Szponzorált versenyszám: festő, dekoratőr


  Vállalatunk tagja Európa második legnagyobb festékipari konszernjének az amerikai tulajdonú PPG EMEA cégcsoportnak  
Küldetésünk
Elsőként reagálunk a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.  
Jövőkép
Kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves hagyományunkra, erős, megbízható márkáinkra építve, tovább erősítjük piacvezető pozíciónkat, irányt mutatva a magyar festékpiacon.  
Értékeink
 
Fejlesztés
Célunk a kor követelményeinek megfelelő, lehető legkorszerűbb, megbízható termékek előállítása. A PPG tulajdonosi háttér biztosítja gyárunk folyamatos fejlődésének perspektíváját, hiszen a cégcsoport központi laboratóriumaiban több mint 300 dolgozó foglalkozik a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztésével. A Trilak fejlesztőgárdájának legfontosabb feladata élni ezzel a lehetőséggel és a közösen kifejlesztett legújabb eredményeket fokozatosan adaptálni a gyártás folyamataira és a termékek receptúráira egyaránt.  
Integrált irányítási rendszer
A Trilak Festékgyártó Kft. kiemelt feladatként kezeli a környezetvédelmet, mert a jövő generációk élhető életterének biztosítása a cég filozófiájának egyik alappillére, valamint nem mellékes, hogy ez hosszú távú befektetésnek is tekinthető, ezért minden tevékenységünket ennek az elvárásnak rendeljük alá. Megújítottuk az ISO 9001:2000 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási- és az ISO 14001:2004 környezetközpontú irányítási rendszert.  
Oktatások, képzések
Piacvezető gyártóként elköteleztük magunkat a professzionális felhasználók és utánpótlásuk támogatása mellett. A festő kivitelezőket és az ipari iskolák festő tanulóit 1999 óta rendszeresen vendégül látjuk. A 2010 - ben felújított Festőakadémiánkon ingyenes gyakorlati és elméleti kurzusokon ismertetjük meg a legkorszerűbb technológiákat és az általunk gyártott termékek alkalmazástechnológiáit szakemberekkel, forgalmazókkal.   Közös együttműködést alakítottunk ki szakmai szervezetekkel a Szobafestő Mázoló Országos Ipartestülettel és a Lakberendezők Országos Szövetségével.  
Együttműködés a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával, szponzoráció
A Szakma Sztár Fesztivál keretében megszervezett Szakma Kiváló Tanulója Versenyt a Festő szakmában a kezdetektől, 2008 óta támogatjuk. 2011 óta szakmai szponzorként támogatjuk a Worldskills és az Euroskills szakmák Világ és Európai versenyét a festő dekoratőr versenyszámban a hazai válogató versenyek szervezésével, lebonyolításával, a kiválasztott versenyzők felkészítésével.   Egyre nagyobb figyelem és eredményesség övezi tevékenységeinket, amely megerősít minket abban, hogy termékeinket széles körű megismertetését tovább folytassuk a felhasználókkal, melyre kiváló lehetőség a szakmai szervezetekkel történő közös munka.   www.trilak.hu   Trilak_logo

Közösség

Facebook

Flickr