Horváth Tibor

Horváth Tibor
Szakma: Office ICT/ Microsoft Specialist
Iskola / munkahely: Debreceni Egyetem, Informatikai kar
Szakértője: Gál Tamás

“A debreceni születésű, 22 éves fiú és több mint 7 éve tanul informatikusnak. A családjával Debrecen mellett él, csapattársait több mint 7 éve ismeri, jelenleg mindannyian a Debreceni Egyetem Informatika Karán tanulnak. Az informatika mellett szinte minden érdekli, amit benzin/gázolaj hajt.
Azért jelentkezett a EuroSkills-re, mert ki akarta próbálni magát, hogy mire képes éles, életszerű, de ugyanakkor verseny körülmények között. A Cisco, OpenSource, Project Manager és a Microsoft Specialista feladatok közül ez utóbbi feladatainak az ellátására érezi magában a legnagyobb készséget, így nem okozott problémát, hogy megtalálja a helyét a csapatban.
Felkészülése során a csoportos mellett az egyéni felkészülés dominált, amik a verseny során előforduló lehetséges feladatokra lettek kihegyezve. Kihangsúlyozza, hogy szakértője Gál Tamás rengeteget segített a bonyolultabb feladatok sikeres elsajátításában. A nyáron a készülés jegyében sikerült megszereznie több Microsoft szakvizsgát is. A verseny előtti utolsó hónapokban az egyetem mellett szinte csak a versennyel és csapata tagjaival foglalkozik.
A lisszaboni versenyen jó szereplést várok magától és a csapattól egyaránt. Szeretne bizonyítani a csapatnak, szakértőjének és az egész magyar küldöttségnek egyaránt, hogy helye van a kiutazók között.

Közösség

Facebook

Flickr